Roskilde

[nectar_slider location=”City” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ tablet_header_font_size=”32″ tablet_caption_font_size=”20″ phone_header_font_size=”24″ phone_caption_font_size=”16″ min_slider_height=”300″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]

Psykologer i Roskilde

Leder du efter en privatpraktiserende psykolog Roskilde? Du kan nemt og hurtigt finde en ved at bruge søgefeltet og de forskellige filtreringsmuligheder i vores oversigt over psykologer i Region Sjælland.

Du kan også se, om du kan få tilskud med henvisning samt få et overblik over psykologernes timepriser.

Hvad kan der behandles for?

Vores tilknyttede psykologer med adresse i Roskilde behandler børn, teenagere, voksne og par.

Vi har mange psykologer oprettet på vores portal, der alle er klar til at hjælpe dig eller dine pårørende med psykologhjælp. Her finder du hjælp til behandling til alt fra chok og traumer til angst og depression. De fleste af vores psykologer har et eller flere emner, de har specialiseret sig i og har særlig erfaring med behandling af. Det fremgår under den enkeltes beskrivelse, hvad vedkommende har en særlig ekspertise inden for. Det giver dig mulighed for hurtigt at få et godt indtryk af, om den enkelte psykolog kan hjælpe dig med dit problem.

Hvilke terapiformer behandles der med?

Psykologerne med profil her på siden benytter alle forskellige metoder og terapiformer, når de behandler. Mange bruger kognitiv terapi, men også den systemisk-narrative metode er meget udbredt. Mange har en supplerende uddannelse og gør fx brug af mindfulness eller andre mere moderne eller mere alternative behandlingsformer som supplement til de traditionelle metoder.

Et fællestræk ved alle behandlingsforløb er dog samtalen. Du vil altid føre samtaler med psykologen, og får her en snak med en person, der kan se objektivt og professionelt på dig og dine problemer. En professionel, der kan give dig nogle råd og værktøjer, der kan hjælpe dig videre, så du kan blive helt fri for, eller som minimum mindske, de problemer, der hæmmer dig i at gøre det, du gerne vil.

Akut tilbud, når du bor i Roskilde

Psykiatrisk Akutmodtagelse i Roskilde er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Afdelingen har døgnåbent og man kan henvende sig med eller uden henvisning fra egen læge eller vagtlæge.

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”iconsmind” url=”https://www.psykologoversigt.dk/psykologer/find-psykolog/40/roskilde/” text=”Find psykolog i Roskilde kommune” icon_iconsmind=”iconsmind-Magnifi-Glass22″][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]