Aalborg

[nectar_slider location=”City” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ tablet_header_font_size=”32″ tablet_caption_font_size=”20″ phone_header_font_size=”24″ phone_caption_font_size=”16″ min_slider_height=”300″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]

Psykologer i Aalborg

Her på Psykologoversigt har du mulighed for at finde en privatpraktiserende psykolog Aalborg. Du kan via de avancerede filtreringsmuligheder hurtigt finde de psykologer, der befinder sig nærmest din privatadresse eller din arbejdsplads.

Børn, unge og voksne

I Aalborg behandler vores tilknyttede psykologer både børn, unge og voksne. Du har derfor gode muligheder for at finde en psykolog, uanset om du selv har brug for psykologhjælp eller skal finde en psykolog til dit barn eller en pårørende.

Alle problemer kan behandles

Vores psykologer har alle nogle områder, de har særlig ekspertise og erfaring indenfor. Nogle har specialiseret sig i behandling af stress og depression. Nogle arbejder med afhængighed og misbrug, mens andre har fokus på parforholdsproblematikker og seksualitet. Nogle har mange års erfaring med at behandle for chok og traumer, mens andre har særlig ekspertise i erhvervspsykologi.

Uanset hvad dine problemer og udfordringer er, så er der en løsning. Det gælder bare om at finde den rigtige behandler og den rigtige behandlingsform.

Flere forskellige terapiformer

Mange af vores psykologer benytter kognitiv terapi, men også den systemisk-narrative metode er udbredt blandt de psykologer, du kan finde her på Psykologoversigt.

Mange har taget en eller anden form for ekstra uddannelse eller en decideret efteruddannelse. De fleste tilpasser behandlingsformen efter klienten. Det vil sige, de nogle gange bruger de mere traditionelle metoder og andre gange bruger elementer fra mindfulness eller ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Akut tilbud i Aalborg

På Aalborg Universitetshospital finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, herunder flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper. Det drejer sig bl.a. om akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Har du akut brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til Psykiatrisk Skadestue.

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”iconsmind” url=”https://www.psykologoversigt.dk/psykologer/find-psykolog/107/aalborg/” text=”Find psykolog i Aalborg kommune” icon_iconsmind=”iconsmind-Magnifi-Glass22″][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]