Søborg

[nectar_slider location=”City” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ tablet_header_font_size=”32″ tablet_caption_font_size=”20″ phone_header_font_size=”24″ phone_caption_font_size=”16″ min_slider_height=”300″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]

Psykologer i Søborg

Her kan du finde en privatpraktiserende psykolog Søborg. Når du bruger søgefeltet og de forskellige filtreringsmuligheder i vores oversigt over psykologer i Hovedstaden, kan du nemt og hurtigt finde en psykolog med klinik tæt på din bopæl eller din arbejdsplads.

Behandling af hvem og af hvad?

Psykologerne med adresse i Søborg behandler både børn, unge samt par og individuelt. Om du selv har brug for psykologhjælp eller skal finde en psykolog til dit barn eller en ven eller kollega, så har du her mange muligheder.

Vi har et stort antal psykologer oprettet på vores portal, der alle er klar til at hjælpe. Vores tilknyttede psykologer kan hjælpe ved alt fra sorg, chok og traumer til krise i parforhold eller arbejdsliv. De fleste af vores psykologer har et eller flere emner, de har specialiseret sig i. Det fremgår under beskrivelsen af den enkelte psykolog, hvad vedkommende har speciale i. På den måde kan du hurtigt danne dig et indtryk af, om vedkommende kan hjælpe dig med dit problem.

Hvilke metoder bruger psykologerne?

Flere af psykologerne med profil her på siden benytter kognitiv terapi, men også den systemisk-narrative metode er udbredt blandt de psykologer, vi har tilknyttet. Derudover har mange en supplerende uddannelse og gør fx også brug af mindfulness som terapiform.

Et fællestræk ved alle forløb er samtalen med psykologen. Du får her en snak med en person, der ikke er viklet ind i dit liv, men kan se objektivt og professionelt på dig og dine problemer. En person, der kan give dig nogle professionelle råd og værktøjer til at komme videre med, så du kan slippe af med eller mindske de problemer, der hæmmer dig i at gøre det, du gerne vil.

Når du har brug for akut hjælp i Søborg, kan du altid henvende dig til din egen læge, eller til lægevagten på telefonnummer 1813, eller til den nærmeste psykiatriske skadestue.

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”iconsmind” url=”https://www.psykologoversigt.dk/psykologer/find-psykolog/68/gladsaxe/” text=”Find psykolog i Gladsaxe kommune” icon_iconsmind=”iconsmind-Magnifi-Glass22″][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]