Hillerød

[nectar_slider location=”City” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ tablet_header_font_size=”32″ tablet_caption_font_size=”20″ phone_header_font_size=”24″ phone_caption_font_size=”16″ min_slider_height=”300″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]

Psykologer i Hillerød

Her kan du finde en privatpraktiserende psykolog Hillerød. Brug søgefeltet og filtreringsmulighederne til nemt og hurtigt at finde den psykolog, hvis klinik ligger bedst placeret i forhold til din privatadresse eller din arbejdsplads.

Psykologer til både børn, unge og voksne

Psykologerne med klinik i Hillerød tager imod og behandler både børn, unge og voksne.

En psykolog har typisk et eller flere områder, han/hun har specialiseret sig inden for. Nogle psykologer er fx rigtig gode til problemer relateret til stress, depression og ensomhed. Andre har stor erfaring med mennesker i krise og behandling for chok og traumer. Nogle har valgt at fokusere på parforhold og de problemer og kriser, der kan forekomme i de forskellige stadier af et forhold eller i forbindelse med skilsmisse.

Forskellige terapiformer og metoder

Der findes mange forskellige metoder og terapiformer, man som psykolog kan anvende i behandlingen. Nogle bruger for eksempel kognitiv terapi, mens andre bedre kan lide at bruge systemisk-narrativ terapi. De fleste har taget en eller anden form for supplerende uddannelse eller en efteruddannelse for at specialisere sig i en bestemt metode.

Et forløb hos en psykolog vil altid indeholde samtale, men hvordan samtalen forløber er ofte betinget af terapiformen. Fælles for alle terapiforløb er dog, at du hos en psykolog får en snak med en, der ikke er involveret i dit liv og kan se objektivt på dig og dine problemer. Du vil typisk blive stillet spørgsmål omkring dine tanker, følelser og handlinger. Dine svar og psykologens behandlingstilgang vil være bestemmende for, hvordan du hjælpes videre.

Hvis du har brug for akut hjælp i Hillerød, har du altid mulighed for at henvende dig til din egen læge, lægevagten på telefonnummer 1813, eller på den nærmeste psykiatriske skadestue.

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”iconsmind” url=”https://www.psykologoversigt.dk/psykologer/find-psykolog/75/hilleroed/” text=”Find psykolog i Hillerød kommune” icon_iconsmind=”iconsmind-Magnifi-Glass22″][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]