Frederiksberg

[nectar_slider location=”City” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ min_slider_height=”300″ tablet_header_font_size=”32″ tablet_caption_font_size=”20″ phone_header_font_size=”24″ phone_caption_font_size=”16″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]

Psykologer på Frederiksberg

Her på siden kan du finde en privatpraktiserende psykolog Frederiksberg. Du kan ved hjælp af søgefeltet og filtreringsmulighederne hurtigt finde den psykolog, der har klinik tæt på din privatadresse eller din arbejdsplads. Du kan også hurtigt se, om du kan få tilskud med lægehenvisning samt få et godt overblik over timepriser mv.

Psykologer for hvem og hvordan?

Vi har flere psykologer tilknyttet med adresse på Frederiksberg, så uanset hvem du er eller hvorfor du har brug for psykologhjælp, vil du kunne finde en god psykolog her.

Vores tilknyttede psykologer har hver især deres specialer, dvs. de har områder de er specielt gode til at behandle inden for. Der er nogle, der er gode til at hjælpe børn og unge, mens andre er gode til parforholdsproblemer eller til at give individuel terapi.

Nogle af vores tilknyttede psykologer har specialiseret sig i stress, depression og ensomhed. Andre har stor erfaring med at behandle for chok og traumer, mens nogle har særlig erfaring med de psykiske udfordringer, der kan være forbundet med at have en spiseforstyrrelse.

En psykolog er en god hjælp til at håndtere de problemer, som man selv kan have svært ved at håndtere og ændre på. Hos en psykolog får man en snak med en, der ikke er involveret i ens liv. I samtalen med psykologen vil der typisk blive spurgt ind til dine tanker, følelser og handlinger. Du vil få nye øjne på problemerne og redskaber til at komme ud af dårlige tankemønstre og handlinger.

Generelt om sundhed i Region Hovedstaden

Frederiksberg er en del af Region Hovedstaden, den største af Danmarks 5 regioner. Det er derfor også her, der ligger flest hospitaler og her, hvor du finder det største antal speciallæger, psykologer og psykiatere.

Der er mange tilbud for både børn, unge og voksne, der har særlige behov og brug for en specialiseret indsats. Både region og kommune har flere tilbud til rådighed end de fleste andre steder i landet.

Hvis du har brug for akut hjælp, så kan du altid henvende dig til din egen læge, til lægevagten på telefonnummeret 1813, eller på den psykiatriske skadestue i dit område. Her kan du komme til uden lægehenvisning.

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” color_override=”#21cdec” icon_family=”iconsmind” url=”https://www.psykologoversigt.dk/psykologer/find-psykolog/64/frederiksberg/” text=”Find psykolog i Frederiksberg kommune” css_animation=”none” icon_iconsmind=”iconsmind-Magnifi-Glass22″][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″] [divider line_type=”No Line”][fancy_box box_style=”default” icon_family=”iconsmind” image_url=”6633″ color=”Accent-Color” icon_iconsmind=”iconsmind-Idea-5″ icon_size=”70″ link_url=”https://www.psykologoversigt.dk/terapiformer/” min_height=”200″]

Terapi – for hvem og hvordan foregår det?

[/fancy_box]