Silkeborg

[nectar_slider location=”City” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ tablet_header_font_size=”32″ tablet_caption_font_size=”20″ phone_header_font_size=”24″ phone_caption_font_size=”16″ min_slider_height=”300″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]

Psykologer i Silkeborg

Leder du efter en psykolog Silkeborg? Så finder du en god oversigt over dygtige og erfarne privatpraktiserende psykologer i dit nærområde her på Psykologoversigt.

Du finder psykologer til det hele

De psykologer, vi har tilknyttet med klinik i og omkring Silkeborg, behandler inden for en lang række forskellige psykologiske felter. Derfor kan du, uanset hvem eller hvad du har brug for psykologhjælp til, finde hjælp her på Psykologoversigt.

Psykologerne med profil her på siden har alle deres specialer, dvs. områder de er særlig gode til at behandle indenfor. Der er nogle med speciale i stress, depression og angst, mens der er andre, der arbejder med misbrug og afhængighed. Andre kan hjælpe med de psykiske problemer, der kan opstå omkring mobning og lavt selvværd.

Behandlingsformerne er fleksible

Ofte benyttes kognitiv terapi som behandlingsform, men også mange benytter systemisk-narrativ terapi. Der er derudover også rigtig mange af vores tilknyttede psykologer, der har taget en supplerende uddannelse eller en efteruddannelse.

Behandlingsformen er fleksibel og der tilpasses efter den enkelte klient behov. Der benyttes således i nogle forløb primært de mere traditionelle metoder, mens der andre gange bruges elementer fra mindfulness, positiv psykologi eller psykodynamisk teori.

Psykologhjælp til dig, der bor i Silkeborg

Hvis du eller en pårørende skulle få brug for psykologhjælp, kan du altid henvende dig til egen læge, som så vil henvise dig til en psykolog.

Hvis du får akut behov for hjælp, kan du ringe til lægevagten på telefon 70 11 31 31. Her vil de kunne henvise dig til Psykiatrisk modtagelse i Risskov eller Horsens.

Har du brug for rådgivning, kan du ringe til 78 47 04 70. Derudover kan du også altid informere dig på psykiatriens hjemmeside: http://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”iconsmind” url=”https://www.psykologoversigt.dk/psykologer/find-psykolog/146/silkeborg/” text=”Find psykolog i Silkeborg kommune” icon_iconsmind=”iconsmind-Magnifi-Glass22″][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]