Aarhus

[nectar_slider location=”City” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ tablet_header_font_size=”32″ tablet_caption_font_size=”20″ phone_header_font_size=”24″ phone_caption_font_size=”16″ min_slider_height=”300″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]

Psykologer i Århus

Leder du efter en psykolog Århus, finder du en god oversigt over privatpraktiserende psykologer her på Psykologoversigt. Vores avancerede filtreringsmuligheder gør det muligt nemt og hurtigt at finde de psykologer, der befinder sig tæt på din bopæl eller din arbejdsplads.

Psykolog for hvem og til hvad?

Vi har mange psykologer tilknyttet i Århus, så uanset hvem du er eller hvad du har brug for psykologhjælp til, så vil du kunne finde hjælp her på Psykologoversigt.

Psykologerne med en profil her på siden har alle hver især deres specialer, dvs. de har nogle områder, hvor de er særlig gode til at behandle indenfor. Nogle har specialiseret sig i stress, depression og angst, mens andre arbejder meget med misbrugsproblemer. Nogle er rigtig gode, når det gælder ensomhed og lavt selvværd. Andre kan hjælpe med de psykiske problemer, der kan opstå omkring seksualitet.

En psykolog er god, når man ikke længere selv er i stand til at håndtere og finde en vej ud af tunge og triste tanker eller destruktive handlemønstre. Her får man en snak med en, som ikke er direkte involveret i ens liv og kan give nogle professionelle redskaber til at finde en vej til et bedre liv.

Fleksible behandlingsformer

Der er mange af vores psykologer, der benytter kognitiv terapi, som er en af de mere traditionelle terapiformer inden for psykologien. Derudover bruger mange også systemisk-narrativ terapi.

Der er derudover mange, der har taget en eller anden form for supplerende uddannelse eller som har taget en efteruddannelse.

Behandlingsformen tilpasses typisk til den enkelte klient. Det vil sige, der nogle gange primært anvendes de mere traditionelle metoder og andre gange bruges elementer fra mindfulness, positiv psykologi eller ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Psykologhjælp i Århus

Hvis du eller en pårørende har brug for psykologhjælp, kan du henvende dig til egen læge, der kan henvise dig videre.

Hvis du får akut behov for psykiatrisk hjælp, kan du ringe til lægevagten på 70 11 31 31, som har mulighed for at henvise dig til Psykiatrisk modtagelse i Risskov.

Har du brug for rådgivning, kan du kontakte 78 47 04 70 for råd og vejledning. Derudover har du også mulighed for at informere dig på psykiatriens hjemmeside: http://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”iconsmind” url=”https://www.psykologoversigt.dk/psykologer/find-psykolog/133/aarhus/” text=”Find psykolog i Aarhus kommune” icon_iconsmind=”iconsmind-Magnifi-Glass22″][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]