Hvorfor blive medlem?

[toggles style=”minimal”][toggle color=”Default” title=”Hvorfor blive medlem?”]

Du bliver en del af et professionelt netværk af praktiserende psykologer. Vi stræber efter, at skabe et større netværk af privatpraktiserende psykologer, så det bliver nemmere for brugeren at finde det, de søger.

 

Vi prioriterer også tid til at optimere og vedligeholde hjemmesiden samt din faglige profil, således den fremstår professionel og afspejler din profession.

[/toggle][toggle color=”Default” title=”Hvad koster det?”]

Det er ganske gratis at oprette en profil hos os. Til gengæld får du en plads i et større netværk samt øget muligheder for at blive kontaktet af klienter.

[/toggle][toggle color=”Default” title=”Hvad kræver det af mig?”]

Det kræver blot at du opfylder og udfylder alle kriterier til profilen, samt vedligeholder og opdaterer den, hvis der sker ændringer. Desuden skal profilen fornyes én gang om året. Du får yderligere besked herom.

Hvis du har problemer med at oprette en profil, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

[/toggle][/toggles]
[fancy_box box_style=”default” icon_family=”none” image_url=”7821″ color=”Accent-Color” enable_animation=”true” animation=”fade-in-from-right” link_url=”https://www.psykologoversigt.dk/psykologer/tilfoej-psykolog/” link_text=”Opret din gratis profil i dag” min_height=”200″][/fancy_box]