Vejle

[nectar_slider location=”City” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ tablet_header_font_size=”32″ tablet_caption_font_size=”20″ phone_header_font_size=”24″ phone_caption_font_size=”16″ min_slider_height=”300″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]

Psykologer i Vejle

Leder du efter en psykolog Vejle? Her på Psykologoversigt finder du en god oversigt over dygtige og erfarne privatpraktiserende psykologer i dit nærområde.

Vi har psykologer til det hele

Psykologerne tilknyttet Psykologoversigt behandler inden for et stort spektrum af det psykologiske felt. Derfor kan du, nærmest uanset hvem eller hvad du har brug for psykologhjælp til, finde hjælp og behandling her på Psykologoversigt.

Alle psykologerne her på siden har forskellige specialer, dvs. områder de er særligt gode til at behandle indenfor. Der er nogle med speciale inden for angst, depression og stress, mens andre arbejder inden for feltet misbrug og afhængighedsproblemer. Igen andre kan hjælpe med de psykiske problemer, der kan opstå omkring livskriser, sorg og traumer.

Behandlingsformerne er typisk fleksible

Der benyttes ofte kognitiv terapi som behandlingsform, men også systemisk-narrativ terapi er udbredt blandt psykologerne på Psykologoversigt. Der er desuden også mange af psykologerne, der har taget en supplerende uddannelse inden for en eller flere behandlingsformer.

Det er ofte sådan, at behandlingsformen er fleksibel og tilpasses den enkelte klients person og behov. Det vil sige, der nogle gange primært benyttes de mere traditionelle metoder, mens der andre gange bruges elementer fra mindfulness, positiv psykologi eller psykodynamisk teori.

Tilbud til dig i Region Syddanmark

I tilfælde af du eller en af dine pårørende i Vejle skulle få akut brug for hjælp, så skal du henvende dig til en læge eller vagtlæge.

Hvis egen læge ikke er til at træffe, skal du kontakte Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse. Denne afdeling er for alle, børn og voksne. Vær opmærksom på, at det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

På Psykinfo kan du læse mere om de forskellige psykiatriske tilbud i regionen. På telefonnummer 99 44 45 46 har du desuden mulighed for at få åben og anonym rådgivning.

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”iconsmind” url=”https://www.psykologoversigt.dk/psykologer/find-psykolog/104/vejle/” text=”Find psykolog i Vejle kommune” icon_iconsmind=”iconsmind-Magnifi-Glass22″][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]
Exit mobile version