Lyngby

[nectar_slider location=”City” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ tablet_header_font_size=”32″ tablet_caption_font_size=”20″ phone_header_font_size=”24″ phone_caption_font_size=”16″ min_slider_height=”300″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]

Psykologer i Lyngby

Find en privatpraktiserende psykolog Lyngby. Brug søgefeltet og de forskellige filtreringsmuligheder til at finde en psykolog med klinik tæt på din privatadresse eller din arbejdsplads.

Behandling af både børn, unge og voksne

Psykologerne med adresse i Kongens Lyngby behandler både børn, unge og voksne. Uanset om du selv har brug for psykologhjælp eller skal finde en psykolog til dit barn, så har du mange muligheder her på siden. Vi har et stort antal psykologer tilknyttet, der alle er klar til at tage imod og hjælpe.

De tilknyttede psykologer kan afhjælpe alt fra stress og depression til parforholdsproblemer. De fleste har et eller flere områder, de har specialiseret sig inden for. Dette fremgår under beskrivelsen af den enkelte psykolog, så du hurtigt kan danne dig et indtryk af, om du kan få hjælp til det du går og tumler med, eller du skal vælge en anden på listen.

Mange forskellige terapiformer

Der findes en lang række metoder og teorier, man som psykolog kan anvende i sin behandling. En ofte benyttet metode er den kognitive terapi, men også den systemisk-narrative metode er udbredt blandt de psykologer, vi har tilknyttet.

De fleste psykologer har taget en eller anden form for ekstra uddannelse eller en decideret efteruddannelse for at specialisere sig i en bestemt metode. Det er derfor sjældent to psykologer bruger den samme fremgangsmåde. Det har mange fordele, for du har på den måde bedre mulighed for at finde en, der passer godt til dig og din måde at være på.

Et fællestræk ved alle psykologforløb er samtalen. Du får en snak med en, der ikke er viklet ind i dit liv, men kan se objektivt på dig og dine problemer. Samtalen og psykologens tilgang vil være bestemmende for, hvordan du hjælpes videre.

Hvis du har brug for akut hjælp i Lyngby, kan du henvende dig til din egen læge, lægevagten på telefonnummer 1813, eller til den nærmeste psykiatriske skadestue.

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”iconsmind” url=”https://www.psykologoversigt.dk/region_hovedstaden/lyngby/” text=”Find psykolog i Lyngby kommune” icon_iconsmind=”iconsmind-Magnifi-Glass22″][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]
Exit mobile version