Odense

[nectar_slider location=”City” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ tablet_header_font_size=”32″ tablet_caption_font_size=”20″ phone_header_font_size=”24″ phone_caption_font_size=”16″ min_slider_height=”300″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]

Psykologer i Odense

På Psykologoversigt kan du finde en privatpraktiserende psykolog Odense. Du kan via søgefeltet og de forskellige filtreringsmuligheder finde en psykolog tæt på din privatadresse eller din arbejdsplads, alt efter hvad der er bedst for dig.

Både børn, unge og voksne

Psykologerne i Odense behandler både børn, unge og voksne. Så uanset om det er dig selv, der har brug for psykologhjælp, eller du skal finde en psykolog til dit barn, så kan du finde en her på siden.

Vores psykologer har erfaring med alt fra stress og depression til sorg, krise og parforholdsproblemer. De fleste har nogle områder, de har særlig ekspertise inden for. Disse områder fremgår i beskrivelsen af den enkelte psykolog. På den måde kan du hurtigt få et overblik over, om du kan få hjælp til det, du har brug for hjælp til, eller du skal kontakte en anden.

Forskellige terapiformer

Der findes flere forskellige metoder og teorier, man kan anvende i sin behandling som psykolog. Mange benytter kognitiv terapi, men bl.a. også den systemisk-narrative metode er udbredt blandt de psykologer, du kan finde her på siden.

Mange psykologer har en eller anden form for ekstra uddannelse eller efteruddannelse. Derfor er det sjældent to psykologer behandler på samme måde. Dette har mange fordele, for på den måde har du bedre muligheder for at finde en, der passer godt til dig.

Akut tilbud i Region Syddanmark

I tilfælde af du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, så skal du henvende dig til din egen eller din pårørendes læge eller vagtlægen.

Hvis egen læge ikke kan træffes, skal du kontakte Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse. Denne afdeling er for alle, børn og voksne. Det anbefales, at man ringer først på telefon 65 41 41 57 eller på 65 41 41 58.

På Psykinfo kan du desuden læse mere om de psykiatriske tilbud i regionen. På telefonnummer 99 44 45 46 har du mulighed for at få åben og anonym rådgivning.

[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”iconsmind” url=”https://www.psykologoversigt.dk/psykologer/find-psykolog/98/odense/” text=”Find psykolog i Odense kommune” icon_iconsmind=”iconsmind-Magnifi-Glass22″][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″]
Exit mobile version