Oversigt over praktiserende psykologer nær Nordsjælland

Hvis du leder efter professionel støtte til at bearbejde følelserne, så vil psykologbistand være nyttigt.

På denne sides oversigt kan du finde en praktiserende psykolog fra Nordsjælland.

Anne Bovbjerg

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen Anne Bovbjerg har erfaring med individuel terapi, gruppeterapi, parterapi, familieterapi og supervision. Hun arbejder med voksne og børn fra alderen 2 år. I sin terapi anvender hun metoderne narrativ terapi, eksistentiel terapi og acceptance and commitment therapy. Psykologen har særligt kendskab til områderne traumer, stress, misbrug, eksistentielle problemstillinger, meningsløshed, tab, børn og unge i krise, semipsykotiske tilstande. For at høre mere om Psykologen Anne Bovbjerg eller booke en tid til en session hos hende, kan du kontakte PsyCare på tlf. 70 25 56 57

 

Vivi Knudsen

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.aut.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen har erfaring med individuel terapi og parterapi, og arbejder både med voksne samt børn og unge fra alderen 5 år. I sit terapeutiske arbejde anvender psykologen især metoderne narrativ og systemisk terapi, krisepsykologiske metoder, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og sexologi. Psykologen har særligt kendskab til områderne familieproblematikker, seksualitet, sorg, sygdom og krise, depression, stress, angst og handicap, men arbejder ligeledes med selvmordsproblematikker, mobning og arbejdsrelaterede forhold. For at høre mere om psykolog Vivi Knudsen eller booke en tid til en session hos hende, kan du kontakte PsyCare på tlf. 70 25 56 57.

 

Mette Rosenquist

Årgang 1975
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand. psych.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Stressforebyggelse, stressbehandling, personlig udvikling, angst og bekymringer, eksamensskræk, lavt selvværd, fobier som højdeskræk, flyskræk m.m., sorg, tab, kriser, depressioner.

 

Nikolaj Hyll

Årgang 1974
Kvinde eller mand?: Mand Uddannelse: cand. psych.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: nej Specialer og fokusområder: Jeg er privatpraktiserende psykolog med egen klinik i Espergærde.

Jeg arbejder evidensbaseret kognitivt adfærdsterapeutisk på specialistniveau efter struktur og med metoder som følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger ift. “best practice”.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, autoriseret og har gennemført Region Hovedstadens specialistuddanelse i kognitiv adfærdsterapi.

Jeg tilbyder behandling ved alle psykiske lidelser og problemstillinger, herunder angst, stress, krise, depression, problemvrede, kompliceret sorgreaktion, lavt selvværd m. fl.

Kontakt mig direkte på 29 81 91 74 eller skriv til mig via min hjemmeside www.nikolajhyll.dk

 

Psykologer fra Storkøbenhavn kan du finde HER

Oversigter over psykologer i Nordsjælland – Klik på en by

Bagsværd
Ballerup
Birkerød
Farum
Fredensborg
Frederikssund
Frederiksværk
Gilleleje
Helsinge
Hillerød
Humlebæk
Hundested
Hørsholm
Jyllinge
Kokkedal
Lillerød
Nivå
Nærum
Rudersdal
Rungsted
Skovlunde
Slangerup
Sæby
Vedbæk
Værløse
Ølstykke

Valg af psykolog – Vejledning

  • Få klar besked omkring prisen, inden du møder op til første aftale.
  • Et psykologforløb vil normalt strække sig over mange konsultationer. Om der er behov for 5 eller måske 12 besøg afhænger af din livssituation.
  • Psykologen, som du beslutter dig for, skal som udgangspunkt være tilknyttet Dansk Psykologforening.
  • Lad din intuition styre dit valg, når valget skal tages. Ikke alle er ens og du kender bedst selv dine behov.
  • Der er mulighed for økonomisk tilskud, når du medbringer en henvisning fra lægen. En sådan henvisning kan fås, når du har brug for hjælp pga. for eksempel ulykke og trafikulykke eller kvinder med ufrivillig/provokeret abort efter 12.graviditetsuge.
  • Den psykolog du vælger skal helst have en relevant terapeutisk efteruddannelse indenfor det speciale, som fagpersonen har valgt at specialisere sig indenfor.
  • Psykolog priser kan du bede psykologen oplyse. Hvis muligt, så få en lægehenvisning.
  • Nogle psykologer kan også køre ud til dig. I nogle tilfælde kan det være den, som løsning er bedst for dig.
  • Forsøg at finde en fagperson i dit nærområde så slipper du for at bøvle med ekstra transport.

Aktuel oversigt: Psykolog Nordsjælland

Psykologer fra Nordsjælland