Oversigt – gode psykologer i Midtjylland

Hvis man har brug for ekstern hjælp til at bearbejde det mentale, så bør du måske søge hjælp hos en professionel.

På vores side kan du finde en god psykolog fra Midtjylland.

Find en autoriseret psykolog i Midtjylland – Vælg by

Billund

Bramming

Brande

Grindsted

Hadsten

Hammel

Herning

Holstebro

Hørning

Ikast

Lystrup

Odder

Silkeborg

Skanderborg

Vejen

Viborg

Aarhus

Else Nissen

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen Else Nissen har erfaring med individuelt terapi, samt perterapi og familieterapi. Psykologen arbejder med voksne samt børn og unge fra 7 år. I sit psykoterapeutiske arbejde psykologen eklektisk, og trækker således på forskellige terapeutiske retninger. Dog anvender hun særligt psykodynamiske og systemiske retninger. Psykologen arbejder både med angst, depression og en lang række andre problematikken, men har særligt kendskab til udsatte børn samt senfølger af incest og overgreb. For at høre mere om psykologen Else Nissen eller booke en tid hos hende, kan du kontakte PsyCare på telefon: 70 25 56 57.

 

Kirsten Draiby

Årgang 1963
Kvinde eller mand?: kVINDE Uddannelse: mag. art. psych. autoriseret Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Hos Psykolog Firmaet Kirsten Draiby har vi en innovativ tilgang i vores psykologiske rådgivning. Vi stræber efter altid at være samfundsorienteret i klinikken ved konstant at være omstillingsparate i forhold til den samfundsmæssige udvikling. Det betyder, at vi tilbyder psykologisk rådgivning via videosamtaler, chat eller mails, hvilket skal bidrage til at imødekomme de af vores patienter, der ikke har mulighed for at møde op i klinikken.

Vi tilbyder individuel terapi og gruppeterapi for både private, virksomheder og fagforeninger. Vi mener ikke, at vi som mennesker skal bære på følelser, der tynger os i vores hverdag. Har du stress, en personlig krise eller ønsker du udvikling, er vi til rådighed med personlig og psykologisk rådgivning.

Desuden tilbyder vi erhvervspsykologisk rådgivning for virksomheder, der ønsker at sætte fokus på arbejdsmiljøet eller vil skabe organisatorisk udvikling.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål til vores ydelser eller til en samtale om din situation. Du kan ringe til os på 86 10 20 85 eller skrive en mail til info@spykologfirmaet.com, så vender vi tilbage til dig.

Psykologfirmaet Kirsten Draiby
Ferdinand Sallings Stræde 2
8000 Aarhus C
86 10 20 85

 

Anbefalinger vedr. valg af psykolog

  • Normalt anbefales det at vælge en psykolog tæt på hvor du bor så slipper du for lang transporttid.
  • Psykologen skal helst have en kvalificerende terapeutisk efteruddannnelse indenfor specialet, som personen er specialiseret indenfor.
  • Visse psykologer tilbyder også at køre ud til deres klienter. Overvej om det er den løsning, der bedst opfylder dit behov.
  • Prisen for psykologbistand er ikke altid helt billig. Få evt en lægehenvisning.
  • Lad følelserne råde, når du skal foretage dit valg. Også psykologer er forskellige og du kan bedst selv træffe det rette valg.
  • Tjek først hvad en psykolog koster, før du reserverer tid til 1. konsultation.
  • Den person, som du vælger til at hjælpe dig, skal være opført hos Dansk Psykologforening.
  • Din egenbetaling til psykologen reduceres, hvis din egen læge laver en psykologhenvisning. Denne henvisning kan fås, når årsagen til dit besøg er f.eks. dødsfald i nær familie eller depression.
  • Forløbet består af flere samtaler. Om antallet er 4 eller måske 8 samtaler kan være svært at forudsige fra start.

Aktuel side: Psykolog Midtjylland

Psykologer fra Midtjylland