Find en erfaren psykolog i København

Der kan være mange grunde til at være på udkig efter en psykolog i København. Det kan være, du har fået en henvisning fra din læge eller det kan også være, du selv har taget initiativ til at finde en psykolog. Det kan være, du leder efter en i København, fordi du bor der. Det kan også være, du leder efter en psykolog i København, fordi du arbejder i hovedstaden, så det derfor er mere praktisk i forhold til din dagligdag.

Uanset ærinde eller hvorfor du gerne vil finde en psykolog i København, så har du et godt udgangspunkt her på siden. Her nedenfor finder du en liste over vores erfarne psykologer, der alle er praktiserende i København.

Oversigt over psykologer i København

Læs om de forskellige psykologer og bestil tid hos din nye psykolog i København.

Karin Jaspers

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen Karin Jaspers har erfaring med både, individuel terapi, parterapi og familieterapi, og arbejder med voksne og unge fra 15 år. Psykologen tilstræber at anvende de metoder som hun i det enkelte tilfælde vurderer passer bedst til både klienten og klientens problemstilling. Hun trækker særligt på kognitiv, psykodynamisk og eksistentiel psykoterapi, og har særligt kenskab til problemstillingerne Krise, stress, depression, smerter, sorg, angst, work/life balance, parforhold, relationer, seksualitet, kommunikation. For at høre mere om Psykologen Karin Jaspers eller booke en tid til en session hos hende, kan du kontakte PsyCare på tlf. 70 25 56 57.

 

Camilla Zacho

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen Camilla Woetmann har erfaring med individuel terapi og familieterapi og arbejder med voksne. Hun anvender oplevelsesorienteret terapi, systemisk terapi og psykodynamisk terapi i sit terapeutiske arbejde. Psykologen har særligt kenskab til problemstillinger omhandlende selvværd, selvtillid, selvskade og spiseforstyrrelse. Derudover har jeg stor erfaring med behandling af angst, stress og depression. For at høre mere om Psykologen Camilla Woetmann eller booke en tid til en session hos hende, kan du kontakte PsyCare på tlf. 70 25 56 57

 

Michala Schmidt

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen Michala Schmidt arbejder med børn, unge og voksne, og har erfaring med både individuel terapi og familieterapi. Psykologen er ret metodisk bredt funderet og tager den metode i brug for passer bedst til den enkelte. Hun har vægt på at klienten får øje på nye handlemuligheder, samt nye perspektiver sin situation. Psykologen har særligt kendskab til problemstillingerne stress og traumer, arbejdsmæssige problemstillinger samt relationer. For at høre mere om Psykologen Michala Schmidt eller booke en tid til en session hos hende, kan du kontakte PsyCare på tlf. 70 25 56 57

 

Marlene Schmidt

Årgang 1978
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: cand.psych.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Søger du samtaleterapi eller parterapi, der tager afsæt i dine erfaringer, både når det kommer til, hvad vi skal tale om, hvordan vi skal tale om det og ikke mindst, hvordan du kommer nærmere det liv, du gerne vil leve? Så er du kommet til det rette sted!

Mit navn er Marlene Schmidt, og jeg er uddannet psykolog med egen praksis centralt i København. Jeg er særligt erfaren inden for den terapeutiske praksis. Især terapisamtaler med unge i forbindelse med f.eks. angst, depression, traumer og udfordringer i livet generelt har optaget mig gennem min studietid og efterfølgende. Derudover hjælper jeg løbende enkeltpersoner og par med at overkomme f.eks. stress, sorg, problemer i parforholdet og livskriser. Både min terapi og psykologiske rådgivning er funderet på et narrativt grundlag.

Jeg holder mig løbende opdateret ved selv at modtage supervision samt ved at deltage i relevant efter- og videreuddannelse. Jeg sætter dagligt en ære i at arbejde jf. de etiske principper for nordiske psykologer og er derudover medlem af Dansk Psykologforening.

 

Bine Sørensen

Årgang 1956
Kvinde eller mand?: kvinde Uddannelse: Cand.pæd.psyk.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: ja Specialer og fokusområder: Psykolog Bine Sørensen, er en privatpraktiserende psykolog i København, og tilbyder hjælp til mennesker, der har brug for en personlig udvikling eller gennegår en svær periode i livet. I klinikken i centrum af København kan jeg hjælpe med individuel terapi og parterapi for dig, som befinder sig i krise og sorg og jer der har udfordringer i parforholdet.
Som det første er det vigtigt at at definere, hvordan jeg bedst kan støtte dig, der hvor du er.

I min terapi inddrages kroppen altid, da det er vigtigt, at du mærker efter, hvornår du fx føler vrede eller sorg og angst eller ensomhed. Jeg giver dig støtte til at håndtere de udfordrende situationer eller følelser, så du kender dine handlemuligheder, når det bliver svært.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om mig eller mine behandlinger. Du kan ringe på telefon 30 55 02 03 eller sende en mail til psykolog.bine.s@gmail.com.

 

Anita Øland

Årgang 1974
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand. psych.aut.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologpraksis beliggende centralt i København. I min praksis arbejder jeg primært med udgangspunkt i systemisk og narrativ terapi men tilpasser terapien ud fra dig og din konkrete problemstilling. Jeg er optaget af kroppens og psykens samspil, herunder hormonubalancer og nervesystemets reaktioner i forbindelse med kriser, traumer, stress, depression og angst. Herudover laver jeg parterapi.

 

Ane Aakerlund

Årgang 1974
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.Psych.Aut Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Jeg er autoriseret psykolog med 14 års erfaring. Jeg arbejder med børn, unge, voksne, par og familier. Jeg arbejder kognitivt, narrativt og eksistentialistisk, men tager altid udgangspunkt i dig, din problematik og din baggrund. Jeg har rigtig gode erfaringer med at behandle angst, stress, depression, fobier og OCD. Derudover har jeg stor ekspertice i arbejdet med særligt sensitive mennesker og alle de temaer, der kan knytte sig til at have et sensitivt sind: Lavt selvværd, vanskeligheder ved grænsesætning, stress, overstimulering og valg af karriere. Ring eller mail endelig, hvis du er nysgerrig på at høre mere om min metode eller erfaringer. Jeg tilbyder nedsat pris til studerende, pensionister, ledige og til dig, der har lægehenvisning: se venligst: www.psykolog-aakerlund.dk

 

Pia Callesen

Årgang 1970
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.Psych.Aut Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Ja Specialer og fokusområder: Jeg er ekspert i metakognitiv terapi, og er måske den eneste psykolog i Danmark der har gennemført den 3-årige metakognitive uddannelse fra Manchester University hos Prof. Adrian Wells.
I mit daglige virke er jeg klinikchef og indehaver af Cektos, der har klinikker i København og Næstved. Min arbejdsdag går med undervisning og forskning (bl.a. et Ph.d. forskningsprojekt) omhandlende metakognitiv terapi.
Når jeg ikke underviser eller forsker arbejder jeg med klienter, primært inden for angstlidelser, tvangshandlinger og tvangstanker.
Cektos tilbyder behandling med og uden henvisning fra lægen.

 

Lena Fredensborg Meyer

Årgang 0000 Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.aut.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen har erfaring med individuelterapi, gruppeterapi, parterapi, familieterapi, supervision og workshops/oplæg og arbejder både med voksne og børn/unge fra ca. 7 år. Psykologen arbejder primært indenfor retningerne kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi samt ACT. Psykologen har særligt kendskab til følgende: depression, angst, livskriser, stress, selvværdsproblematikker, samlivsproblemer, studieproblemer, personlighedsforstyrrelser, ungdomsproblemer, tvangstanker og tvangshandlinger (OCD). Lena Fredensborg Meyer har som psykolog øje for hvad den enkelte ønsker og for hvad der støtter og hjælper bedst. Forløbet varierer med hensyn til varighed og intensitet.

 

Pernille Hornhaver

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.aut.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen har erfaring med individuel terapi og parterapi, og arbejder både med voksne og unge fra 13 år. Psykologen arbejder primært med eksistentialistiske-, psykodynamiske-, og kognitive terapeutiske teorier og metoder. Psykologen har særligt kendskab til arbejdsrelaterede problematikker, særligt sensitive personer, kræftpatienter samt pårørende til kræftpatienter, sorg, stress og personlig udvikling. Derudover har hun arbejdet med angst, depression, selvværd, fyring, skilsmisse, parforhold, familieproblematikker, livskrise, konflikthåndtering, coaching, ledelsesudvikling, sammenbragte familier, genplacering og mindfulness. Pernille Hornhaver tager som psykolog overordnet udgangspunkt i, hvad der fungerer for den enkelte i den givne situation.
For at høre mere om psykolog Pernille Hornhaver eller booke en tid til en session os hende, kan du kontakte Psycare på tlf. 70 25 56 57.

 

Susanne Kalstrup

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.aut.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen har erfaring med individuelterapi og arbejder både med voksne og unge. Psykologen arbejder inden for psykodynamiske- eksistentielle- og kognitive retninger, og er ligeledes uddannet inden for mindfuldness, neuropsykologi og Somatic Experiencing, hvor der er særligt fokus på kroppens signaler og ressourcer. Psykologen har særligt kendskab til stress og traume, og arbejder ligeledes inden for terapiområderne stress, depression, angst, selvværd, relationelle problemer, kriser, traumer og sorg. Psykologen finder det vigtigt sammen med klienten at videreudvikle klientens ressourcer og herigennem afklare, hvordan en begrænsende tilstand eller livssituation kan blive til nye handlemuligheder.
For at høre mere om psykolog Susanne Kalstrup eller booke en tid til en session hos hende, kan du kontakte Psycare på tlf. 70 25 56 57.

 

Melinda Marton

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.aut.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen har erfaring med individuelterapi med voksne. Psykologen anvender i sit terapeutiske arbejde særligt kognitiv terapi, narrativ terapi, gestalt terapi, person centreret terapi og biografisk rådgivning. Overordnet anvender psykologen en integrativ tilgang, hvor flere af de nævnte terapiretninger kombineres. Psykologen har særligt kendskab til problematikker omkring stress, depression, angst, traumer og PTSD, alkoholsmisbrug samt spiseforstyrrelser. Derudover arbejder psykologen med selvværd, selvtillid, personlig udvikling, mobning og konflikthåndtering. For at høre mere om psykolog Melinda Marton eller booke en tid til en session hos hende, kan du kontakte Psycare på tlf. 70 25 56 57.

 

Naderah Parwani

Årgang 1978
Kvinde eller mand?: kvinde Uddannelse: Cand. psyck.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: ja Specialer og fokusområder: In-Spirit, Psykologisk Center for Transkulturel Vækst er et forebyggelses- og behandlingscenter for flygtninge og personer med anden etnisk oprindelse. Vi arbejder med klienternes psykologiske velvære og ønsker at fremme personlig vækst. Vi har erfaring med depression, Traumer (PTSD), Angst, Stress, personlighedsforstyrrelser, Sorg, Livskriser, mobning, jalousi, og andre personlige udfordringer.

 

Marie Davidsen-Nielsen

Årgang 1973 Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Autoriseret psykolog Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykolog på børne, unge og familieområdet.
Gennem samtale med forældrene om barnets og familiens generelle situation har jeg bred erfaring med-i samarbejde med forældrene-at tilrettelægge en plan der matcher barnets/familiens specifikke behov. Det vil nemlig være forskelligt hvad børn har brug for, og deres symptomer kan have mange forskellige årsager. I mange tilfælde vil det være tilstrækkeligt at rådgive forældrene og evt. dagsinstitutionen. I andre tilfælde vil det være relevant at starte et terapeutisk forløb med barnet og forældrene sammen, barnet alene eller forældrene alene. Jeg har bred erfaring med både samtale og legeterapi med børn og er uddannet i theraplay som bl.a. er en terapiform for sensitive børn med vanskeligheder i forhold til kontakt og samspil.

 

Rikke Mørup

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.aut.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen har erfaring med både individuel terapi, gruppe- og parterapi med voksne og unge fra cirka 13 år. Hun har efteruddannelse i systemisk og narrativ terapi, eksistentiel terapi, og arbejder derudover med kognitive terapimetoder. Hendes erfaring spænder bredt og omhandler stress, udbrændthed, depression, angst, OCD, traumer, sorg, spiseforstyrrelser, parforholds- eller kærlighedsproblematikker, misbrug, afhængighed (herunder alkohol, internet, ludomani), konflikthåndtering, personlig udvikling, identitet og eksistentielle spørgsmål. For at høre mere om Rikke Mørup eller booke en tid, kan du kontakte PsyCare på telefon: 70 25 56 57.

 

Allan Chang

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Mand Uddannelse: Cand.psych.aut.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen har erfaring med både individuel terapi, gruppe- og parterapi med voksne og børn ned til cirka 5 år. Terapien kan foregå på både dansk og engelsk. Han arbejder ud fra terapeutiske metoder som eksistentiel terapi, kognitiv terapi samt systemisk og narrativ terapi. Særligt har han kendskab til og erfaring inden for områder som personlig udvikling, stress og udbrændthed, arbejdsmæssige udfordringer, ledercoaching og lederudvikling, kriser og traumer, sorg, parforhold og konflikthåndtering, familieproblematikker, eksistentielle spørgsmål, misbrug og afhængigheder, depression, angst, spiseforstyrrelser og overvægt. For at høre mere om Allan Chang eller booke en tid hos ham, kan du kontakte PsyCare på telefon: 70 25 56 57.

 

Christina Grønbeck

Årgang 0000
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.aut.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen har erfaring med individuel terapi, parterapi og gruppeterapi, og arbejder med både voksne og unge fra 14 år. Terapien kan foregå på dansk, engelsk, svensk eller norsk.
Psykologen bruger i sit terapeutiske arbejde primært eksistentialistisk terapi, humanistisk terapi og kognitiv terapi. Psykologen har særligt kendskab til problemer på arbejdspladsen og eksistentielle udfordringer som f.eks. sygdom, fyring eller skilsmisse. Hun har desuden erfaring med krigstraumer. Derudover arbejder psykologen med problematikker som depression, angst, krise og sorg. For at høre mere om psykolog Christina Grønbeck eller booke en tid til en session hos hende, kan du kontakte PsyCare på tlf. 70 25 56 57.

 

Psykolog Helle Anholm

Årgang 1966 Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Master i Organisationspsykologi, RUC Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen Helle Anholm er en professionel og god psykologo. Så er du på udkig efter en psykolog? Er Psykologen Helle Anholm det bedste valg for dig eller din ven.
Der er forskellige grunde til at gå til psykolog, eksempelvis hvis du ønsker et karriereskift eller hvis du har svært ved at se en mening med det hele.
Du kan kontakte Helle Anholm som er beliggende i København K. på telefon 40 18 10 22

Psykolog Helle Anholm
Nørre Voldgade 68, 6. sal
1358
København K
40 18 10 22

[

Charlotte Silas Houlberg Bengtson

Årgang 0000 Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: Cand.psych.aut.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen har erfaring med individuel terapi og parterapi, og arbejder med voksne og unge fra ca. 13 år. I sit terapeutiske arbejde benytter psykologen sig især af kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk korttidsterapi og eksistentiel psykoterapi. Psykologen beskæftiger sig med problematikker som afhængighed, stress-håndtering, angst, depression, ADHD og ungeproblematikker. For at høre mere om psykolog Charlotte Houlberg eller booke en tid til en session hos hende, kan du kontakte PsyCare på tlf. 70 25 56 57.

 

Jan Bentzen

Årgang 1960
Kvinde eller mand?: Mand Uddannelse: cand.pæd.psyk Ydes der tilskud med lægehenvisning?: nej Specialer og fokusområder: Psykolog med specialer inden for følgende områder; parterapi, depression og angst. Psykogen har videreuddannet sig inden for kognitiv terapi, mentaliseringsbaseret terapi, narrativ terapi og parterapi. Psykologen tilbyder behandling af både unge og voksne. Der er mulighed for akuttider imod betaling af et tillæg på 300 kr. oven i den ordinære pris.

 

Anja Hubbard

Årgang 1973
Kvinde eller mand?: kvinde Uddannelse: Cand.psych. Specialist i psykoterapi Voksne Ydes der tilskud med lægehenvisning?: nej Specialer og fokusområder: Mit arbejde tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi og mindfulness. Kerneydelserne er samtaleterapi med voksne og unge samt supervision. I samtalerne er det vigtigt for mig at møde hver enkelt klient med respekt, rummelighed og anerkendelse, og forståelse for den enkeltes unikke behov.
Min vigtigste opgave er at hjælpe til ny indsigt og forståelse, som kan anspore til positiv udvikling og et harmonisk liv.

 

Pernille Ianev

Årgang 1967
Kvinde eller mand?: kvinde Uddannelse: Cand. Psych.
Ydes der tilskud med lægehenvisning?: nej Specialer og fokusområder: Psykologen har erfaring med terapi med voksne og par. Jeg bruger mange metoder. Samtale, traumeterapi, hypnoterapi, psykodynamisk terapi og kropsorienteret terapi. Jeg har 24 års erfaring som psykoterapeut og psykolog. Jeg tilbyder terapi på dansk og flydende engelsk. Jeg har både en dansk og amerikansk psykolog uddanelse. Mine speciale områder er: traumer, barndsomstraumer, voksne børn af alkoholikere, krise, sorg, depression, angst, fobier, kærlighedsafhængighed, jalousi og stress.

 

Laila Ipsen

Årgang 1968
Kvinde eller mand?: Kvinde Uddannelse: cand.psych.aut. / autoriseret psykolog Ydes der tilskud med lægehenvisning?: Nej Specialer og fokusområder: Psykologen arbejder med terapi til voksne. Psykologen anvender metoder indenfor den kognitive adfærdsterapi samt med brug af værktøjer fra mindfulness, svarende til den tredje bølge indenfor kognitiv terapi. Der er meget fokus på at opnå resultater på en god og ordentlig måde, således at man efter ganske få samtaler vil kunne opleve en forbedring/udvikling. Der arbejdes altid med udgangspunkt i respekt, ligeværd og etik.

 

Oversigter over psykologer i København

Psykologer i Storkøbenhavn finder du HER

Amager

Christianshavn

Frederiksberg

Indre By

Islands Brygge

Nørrebro

Sydhavnen

Vesterbro

Østerbro